Portfolio


The Coach Corporation

The Coach Corporation is een specialist in het stimuleren van werk-ondernemerschap door medewerkers op een creatieve  en innovatieve manier in beweging te zetten. Met als doel dat  medewerkers blijvend investeren in hun talenten, werkplezier, vitaliteit en arbeidsmarktwaarde in samenwerking met hun werkgever.

Opdrachtomschrijving

Voor The Coach Corporation is binnen minimale tijd een logo, visitekaartjes en website ontwikkeld. De briefing bestond uit kernwoorden als duurzame inzetbaarheid, samenwerking, wendbaarheid, inspirerend, zelfsturing. Uit drie voorstellen zijn we verder gegaan op één schets waar de puntjes op de i zijn gezet.

The Coach Corporation 1 The Coach Corporation 2

Multi Work Nederland Verhuur

Multi Work Nederland Verhuur is een bedrijfsauto verhuurbedrijf met tevens een divisie voor uitzend- en payroll services in de logistieke sector. Multi Work Nederland Verhuur zit gevestigd in Veghel en heeft klanten in heel Nederland.

Opdrachtomschrijving

Ontwikkelen nieuwe huisstijl wat ook ingezet kan worden voor uitbreiding van het bedrijf en geschikt is voor belettering van diverse voertuigen.

Multi Work Nederland Verhuur 1 Multi Work Nederland Verhuur 2

Development of People

Development of People, kortweg DOP, heeft vanuit haar passie voor het HR-vak, de overtuiging dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor het op peil houden van zijn of haar arbeidsmarktwaarde en professionele ontwikkeling.

In de loop der jaren heeft Sonja ervaren dat delen, verbinden en samenwerken je blik verruimt, een spiegel biedt, een katalysator vormt voor nieuwe verfrissende  ideeën, je netwerk verbreedt en je werkplezier vergroot. Deze zienswijzen heeft  DOP nu gebundeld in een aantal ontwikkelprogramma’s waarmee we jouw persoonlijk ‘ondernemerschap’ voor je leven en je werk stimuleren en ondersteunen.

Opdrachtomschrijving

DOP kwam bij mij met de vraag om haar te helpen met het ontwikkelen van een logo en visitekaartje. Ze gaf aan totaal geen gevoel met logo's te hebben, maar gelukkig is er voor haar toch een passend logo gemaakt waar ze zelf volledig achter staat. We leggen de laatste hand op dit moment aan de website. Sonja, veel succes met je onderneming!

Development of People 1 Development of People 2

SEVAES

Opdrachtomschrijving

Senna zit in haar laatste jaar specialist mode maatkleding niveau 4 en is nu bezig met haar afstudeercollectie. Ze vroeg mij om een tijdloos en modern logo te  maken die ze hopelijk ook na haar afstuderen kan gebruiken om haar collectie echt tot leven te brengen.

SEVAES 1 SEVAES 2
Meer weten over Logo's en huisstijl?
Neem contact op!