Portfolio


The Coach Corporation

The Coach Corporation is een specialist in het stimuleren van werk-ondernemerschap door medewerkers op een creatieve  en innovatieve manier in beweging te zetten. Met als doel dat  medewerkers blijvend investeren in hun talenten, werkplezier, vitaliteit en arbeidsmarktwaarde in samenwerking met hun werkgever.

Opdrachtomschrijving

Voor The Coach Corporation is, naast het logo en visitekaartjes, een responsive website gebouwd die volledig aan de eigen van de opdrachtgever voldoen en gemakkelijk uitbreidbaar is met toekomstige items.

The Coach Corporation 1 The Coach Corporation 2

Multi Work Nederland - Logistiek

Multi Work Nederland Verhuur is een bedrijfsauto verhuurbedrijf met tevens een divisie voor uitzend- en payroll services in de logistieke sector. Multi Work Nederland Verhuur zit gevestigd in Veghel en heeft klanten in heel Nederland.

Opdrachtomschrijving

Na het ontwerpen van de huisstijl was het ook tijd om de website op te zetten. De website bestaat uit 2 subdomeinen die vanuit een homepagina allebei te benaderen zijn en in de toekomst nog uit te breiden is met meer diensten die Multi Work Nederland gaat ontwikkelen. 

Multi Work Nederland - Logistiek 1 Multi Work Nederland - Logistiek 2
Meer weten over Websites?
Neem contact op!